TimmyTimsTheater Clubmiddag een succes in Raalte - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

TimmyTimsTheater Clubmiddag een succes in Raalte

RAALTE – De drie TIMStheaters: het ZINiN Theater in Nijverdal, Theater Carrousel in Ommen en het Hoftheater in Raalte organiseerden afgelopen 22 maart met succes de eerste TimmyTimsTheater Clubmiddag.

Meer dan 70 kinderen hadden zich aangemeld en samen met zo’n 40 ouders hebben zij volop genoten van de TimmyTimsTheater Clubmiddag in het Hoftheater in Raalte.

De kinderen werden getrakteerd op limonade en wat lekkers. Er was een ballonnenclown en de kinderen konden geschminkt worden. In de theaterzaal kon iedereen genieten van een grappige tekenfilm op een groot scherm. Verder was er voor iedereen een TimmyTims kleurplaat en een doosje kleurpotloden en na de film kreeg elk kind een T-shirt op maat, bedrukt met een TimmyTims kleurplaat, die de kinderen zelf met textielkleurtjes konden inkleuren. Elk kind ging trots met een zelf gekleurd en origineel Timmy T-shirt naar huis.

Na de geslaagde middag kreeg elk kind ook nog een cadeaupakketje mee naar huis, met een paar leuke verrassingen en alvast een ‘sneak preview’ van het nieuwe jeugdvoorstellingen aanbod 2009 – 2010 in het ZINiN Theater, Theater Carrousel en het Hoftheater. De clubmiddag was in ieder geval een fantastische middag, waarvan heel veel enthousiaste kinderen en tevreden ouders genoten hebben.

Het nieuwe aanbod omvat maar liefst 24 speciaal voor kinderen in diverse leeftijdscategorieën geselecteerde voorstellingen. Dat aanbod was afgelopen seizoen nog 17 voorstellingen. Met de uitbreiding van het aantal voorstellingen hopen de drie theaters dat nóg meer kinderen naar de theaters komen, om te ervaren hoe leuk het is om samen met je ouders, je opa en oma, je broertjes en zusjes te genieten van een geweldige voorstelling.

Het TimmyTimsTheater project is tot nu toe een schot in de roos gebleken. Er zijn al meer dan 750 kinderen in de regio lid geworden van de TimmyTimsTheaterclub, die bedoeld is voor alle kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Het lidmaatschap van de TimmyTimsTheater club is GRATIS en de leden krijgen naast allerlei aantrekkelijke voordelen, zoals de gratis Clubdag, een paspoort waar ze mee kunnen sparen voor een gratis voorstelling en een paar keer per seizoen ontvangen ze een E-mail Nieuwsbrief. Meer informatie over dit leuke en aantrekkelijke kinderproject van de drie theaters in Nijverdal, Ommen en Raalte is te vinden op www.TimmyTimsTheater.nl.

Foto 1
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *