Wii-sportgames touren verder door gemeente Olst-Wijhe

wii.jpgELSHOF/WELSUM – De Wii-avonden in Wesepe en Herxen op 14 en 28 maart waren een groot succes en daarom gaat de Wii-sportgames verder met de tour in de gemeente Olst-Wijhe. Op 4 april wordt de avond georganiseerd op de Elshof en op 18 april in Welsum.

Alle jeugd tussen de 11 en 16 jaar is van harte welkom. De Wii-activiteiten worden mogelijk gemaakt door de BOS-Impuls (Buurt, Onderwijs en Sport) en Landstede Welzijn.

Tijdens de Wii-sportgamesavond zijn er meerdere Nintendo Wii-spelcomputers beschikbaar waarop je in teamverband kunt spelen. Ook zijn er diverse spellen en is er voor ieder wat wils. Niemand hoeft zich te vervelen en plezier is gegarandeerd.

Op zaterdagavond 4 april is de WII sportgames-avond van 19:00 tot 21.30 uur in basisschool Elshof op de Elshof. In Welsum wordt de jeugd verwacht op zaterdagavond 18 april van 19.00 tot 21.30 uur in dorpshuis De Bongerd. Jij komt toch ook? Vergeet niet om je minimaal een dag van te voren op te geven! Deelname is gratis.

Je kunt je opgeven per team met maximaal vier personen of alleen. Voor meer informatie en opgave kun je kijken op de website van de BOS-Impuls. Ook kun je bellen met Lian Kolkman via 0570-568080 of met Sabrina Eikelboom via 0570-562529 en je opgeven voor de sportieve games.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *