Man achtervolgd en aangehouden na negeren stopsteken

Politie LogoRAALTE – Dinsdagmorgenvroeg (31 maart) werd een 19-jarige inwoner uit Raalte aangehouden. De man zat met twee medepassagiers in een auto toen zij even daarvoor in Deventer een stopteken van de politie hadden genegeerd.

Na een achtervolging reed de personenauto zich vast op een paar paaltjes in de Haar. De inzittenden van de auto zijn hierop gevlucht in de richting van de van Kerspelweg. Eén inzittende werd aangehouden. De andere twee zijn nog voortvluchtig. Over het motief van het negeren van het stopteken en het met grote snelheid wegrijden is nog niets bekend. De aangehouden verdachte werd ingesloten. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. De achtervolging volgende keer wel ’n beetje veilig uitvoeren,en niet de bochten afsnijden als er tegenliggers aankomen,zodat je bijna fronttaal op de vóór mij rijdende truck knalt.(Ging nét goed!)

  2. het is en blijft een raar verhaal …. er komt maar geen info van die schoten naar buiten terwijl een kwart van raalte wakker gemaakt werdt door de toetters en bellen en daarna nog 2x een knal tehoren krijgt…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *