Economisch debat in Raalter supermarkt: “leeft de EU mee?”

RAALTE – Debatkamer Overijssel organiseert i.s.m. de gemeente Raalte op woensdag 15 april een debat. De locatie is ludiek en geheel in stijl van het debatonderwerp: in supermarkt Jumbo te Raalte gaat professor Heertje vanaf 19.30 uur in op de rol van Europa bij de huidige economische toestand.

Het programma biedt volop ruimte om met de hoogleraar in discussie te gaan over Europese zaken.

Professor dr. Arnold Heertje betekent een allesbehalve standaard lezing dan wel discussie. Provocerend, uitdagend, prikkelend, gedreven, enthousiast… zo gaat het er aan toe bij de man aan wie hele generaties Nederlanders hun inzicht in – op zijn minst – de grondbeginselen van de economie te danken hebben.

Europa is van groot belang voor onze provincie, al lijkt Brussel soms ver weg. Zo vormen de Europese landbouwsubsidies een economische factor van belang in de regio. Daarnaast zijn Europese gelden beschikbaar voor de ontwikkeling van het platteland. En ook binnen de kernen speelt Europa steeds een rol: dankzij Europese fondsen wordt veel gerealiseerd op bijvoorbeeld het vlak van infrastructuur.

Het supermarktdebat “leeft de EU mee met mijn portemonnee?” vormt de opmaat tot de Europese verkiezingen, die op 4 juni aanstaande worden gehouden. Op 18 mei aanstaande vindt nog een debat plaats op de markt van Raalte. De debatten zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

“Leeft de EU mee met mijn portemonnee?”. Locatie: Supermarkt Jumbo, Molenhof 10, Raalte. Aanvang: 19.30 uur. Entree is gratis.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *