KPJ sportweekend pakt uit met muziek en autorodeo - Foto: Jasper Hutten
Foto: Jasper Hutten

KPJ sportweekend pakt uit met muziek en autorodeo

BOERHAAR – In het weekend van 17, 18 en 19 april a.s. wordt aan de Boerhaarseweg in Boerhaar het 45 ste sportweekend gehouden,  georganiseerd door de KPJ Boerhaar. Op de zondagmiddag is er weer de inmiddels bekende autorodeo en verder staan deze dagen in het teken van heel veel muziek.

De vrijdagavond gaat het feest van start met een feestavond. De muziek wordt verzorgd door een D.J., de toegang is gratis en de tent is open vanaf 21.00 uur.

De Zaterdagavond zal een gigantische feestavond worden met optredens van De Sjonnies en de Normaal Coverband. De entree is 10 euro.

De Sjonnies zijn begonnen aan hun laatste jaarlijkse toer langs vele feestgelegenheden van Nederland (en Belgie), althans, in deze samenstelling. Wie kent niet de nummers: Mijn fiets is gejat of Annemarie. Met muziek van de Sjonnies is het altijd een feest.

Het repertoire van de normaal Coverband bestaat voornamelijk uit

de klassiekers van de eerste albums, zoals ‘Ik mos pissen’, ‘Alie’, ‘oh Deerne’, ‘Vrouw Haverkamp’, ‘D’en poot opt gas’, ‘Daldeejen’, ‘Ojadasawa’, ‘ik bun moareen eenvoudige boerenlul’, en vele anderen!

Dit repertoire slaat bijzonder goed aan bij oude én jonge liefhebbers van de muziek van Normaal. Het afgelopen jaar speelde Dé Normaal Coverband enkele shows in de regio Salland, waarbij de planken uit de vloer gingen. Deze band heeft een onverstoorbare ritmetandem, even authentiek als de karakteristieke iconen als Jan Manschot en Wimke van Dienen. De dynamiek en energie komt van Hendrik Jan en Erik op gitaar en zang, die elkaar tot het uiterste drijven en er flink op los spelen.

Op zondagmiddag om 13.00 uur wordt voor de vierde keer de autorodeo gehouden. Na het grote succes van de afgelopen 3 jaren kon natuurlijk dit spektakel niet uitblijven. De inschrijfavonden hebben inmiddels plaatsgevonden en met ruim 110 deelnemers belooft het weer een geweldige spectaculaire middag te worden. Er zullen TV-opnames worden gemaakt door TMF !

Na de autorodeo is er natuurlijk weer volop muziek in de tent.

Vanaf 17.00 uur zal de band Gewoon Jansen hun optreden verzorgen. En wie hen eerder heeft gezien, zal nu ook zeker weer aanwezig willen zijn. Met een flinke dosis humor, show en nederlandstalige liederen zal de stemming er snel in zitten.

Naast Gewoon Jansen zullen de Annonnano’s een optreden verzorgen.

Ze treden op onder het motto: “feest, feest, feest” en brengen Smartlappen, Schlagers, Piraten, Apres Ski en Rock ’n Roll waarbij tentfeesten keer op keer op de kop worden gezet…
Dus wie zin heeft in een feestje….

Zondag is de entree € 5,=. Kinderen tot 14 jaar gratis. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de tent en niet in voorverkoop.

Verder zal drive-in La Liberté het weekend aan elkaar draaien met top 40 hits en natuurlijk de beste classics.

Internet: www.kpjboerhaar.nl

Foto 1
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *