Winkels in centrum Raalte geopend met Koninginnedag

oranje.jpgRAALTE – Het overgrote deel van de winkels in het centrum van Raalte zal op donderdag 30 april van 9.00 tot 13.00 uur geopend zijn. Het Raalter Ondernemers Verbond (ROV) reageert hiermee op een verzoek van de Oranjevereniging, Scouting, Roalter Jongs en de Raalter horeca.

De openstelling wordt gezien als een mooie aanvulling op het programma van Koninginnedag dat zich in het centrum afspeelt.

“Als ondernemers vonden we het in het verleden altijd jammer dat alle activiteiten buiten het centrum plaatsvonden. Als dat zou veranderen, hebben we aangegeven zeker een duit in het zakje te willen doen. Die belofte komen we nu na”, aldus voorzitter Gé Jansen van het ROV, die de openstelling ook ziet als steun in de rug van het lokale Oranjecomité.

“Er is veel tijd en energie gestoken in vernieuwing van het programma en dankzij deelname van partijen als Scouting Raalte en de Roalter Jongs heeft het een mooie, brede basis gekregen. Het Raalter centrum maakt zich op voor een schitterend Oranjefeest.”

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *