Openluchtbaden gemeente Dalfsen in meivakantie open

944730_underwater.jpgDALFSEN – De openluchtbaden Gerner in Dalfsen en De Meule in Nieuwleusen openen op zaterdag 25 april voor 21 weken weer de poorten. Dat geeft de jeugd de mogelijkheid om in de meivakantie van het zwembad te genieten. Wethouder Laarman verzorgt de seizoensopening.

In de meivakantie gaan de openluchtbaden van de Gemeente Dalfsen weer open. Het wordt dan weer 21 weken lang genieten van de mooie baden in Dalfsen en Nieuwleusen. Zaterdag 13 september is de laatste zwemdag van 2009. De jeugd kan vanaf zaterdag 25 april een frisse duik in de baden nemen. Dat kan die dag tussen 13.00 en 16.45 uur.

De officiële opening vindt dit jaar plaats in zwembad Gerner waar wethouder Diny Laarman de openingsduik zal verrichten. Vanaf maandag 4 mei zijn de baden op de gebruikelijke tijden voor het publiek open.

Een los kaartje voor de jeugd kost in 2009 € 2,20 en een jeugdabonnement gaat € 37,20 kosten. Zwemmen met het gezin? Dat kan voor € 117,60. Het volledige tarievenoverzicht is te vinden op de website van Dalfsen.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *