Aspergediner brengt 5250 euro op voor Sterre Stichting - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Aspergediner brengt 5250 euro op voor Sterre Stichting

LAAG ZUTHEM – De Ronde Tafel Zuid Salland organiseerde afgelopen zaterdag weer het aspergediner op Havezathe Den Alerdinck te Laag Zuthem. Tijdens het diner werd een cheque ter waarde van € 5250,00 overhandigd aan de Sterre stichting.

Binnenkort verschijnt het boek ‘Lisa, het meisje dat prinsesje wil worden’. Het boek is geschreven door Sterre Freriksen. Sterre heeft de tekst samen met haar vader Frank bedacht.

Tijdens de uitreiking van de cheque werd ook het boek gepresenteerd. Het eerste boek werd terplekke voor € 500,00 geveild. Kim van der Worp van de C1000 Heino is de nieuwe eigenaar van het eerste exemplaar.

De opbrengst van de Sterre stichting komt geheel ten goede aan de behandelwijze van kinderkanker en de opvang van ouders en familie van ernstig zieke kinderen in het Ronald Mac Donaldhuis in Groningen. Sterre is een meisje dat op 8-jarige leeftijd , op 3 juli 2007, is overleden aan de gevolgen van leukemie.

Het boek ‘Lisa het meisje dat prinsesje wil worden’ zal binnenkort te verkrijgen zijn bij de Bruna in Raalte en binnenkort te bestellen via de website van De Sterre Stichting. Steunen kan ook op bankrekening 149370733. De opbrengst komt eveneens ten goede aan de stichting.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Tja, Zo komen alle herinneringen aan die heel bijzondere tijd weer boven: de schrik bij de eerste berichten, de spanningen rond de chemo-kuren, de vlag in top toen Sterre “schoon” was en de geweldige dreun toen het verraad terugkwam.
    Het boek gaan we koesteren, net als alle gedachten rond jullie meisje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *