Dodelijk ongeval op N348 bij Dalmsholte - Foto: Robin Duteweerd
Foto: Robin Duteweerd

Dodelijk ongeval op N348 bij Dalmsholte

LEMELERVELD – Woensdagavond omstreeks tien voor tien kwam er bij de hulpdiensten een melding van een ernstig ongeval op de N348 tussen Lemelerveld en Dalmsholte. Er bleek een aanrijding te zijn gebeurd tussen een motorrijder en een fietsster. De fietsster, een 65-jarige inwoonster van Dalfsen, is hierbij om het leven gekomen.

De vrouw fietste op de Langsweg. Tijdens het oversteken van de N348 zag zij een snel rijdende 36-jarige motorrijder uit Beilen over het hoofd. Hij belandde enkele honderden meters verder in het weiland. De man is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Ambulances, brandweer van Lemelerveld en politie waren snel ter plaatse. Tevens de traumahelikopter van Nijmegen werd opgeroepen om het ambulance personeel te assisteren. Helaas mocht de hulp voor de vrouw niet meer baten. Ze overleed ter plekke aan haar verwondingen.

De weg is lange tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse hebben het ongeval ter plaatse onderzocht.

Foto 1
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *