Nieuwe poll: Oversteken N348 moeten dicht! - Foto: Robin Duteweerd
Foto: Robin Duteweerd

Nieuwe poll: Oversteken N348 moeten dicht!

SALLAND – Er is weer een nieuwe poll op Regio Salland. Ditmaal is de stelling: Oversteekplaatsen N348 moeten dicht! De laatste maanden gebeuren daar regelmatig ongevallen. Moeten deze punten dan maar bijvoorbeeld gesloten of vervangen door rotondes worden?

De N348 wordt helaas niet voor niets al regelmatig ‘de dodenweg’ genoemd. Vele ongevallen zijn er al op deze weg gebeurd, voornamelijk bij de punten waar het voor het overige verkeer mogelijk is de weg over te steken. Bijvoorbeeld de combinatie van slecht zicht en een drukke weg zorgen voor vele onveilige sitauties. Zouden (de meeste van) deze punten dan maar gesloten moeten worden? Of zouden deze plekken moeten worden heringedeeld met bijvoorbeeld een rotonde?

Laat nu uw mening horen over deze stelling. Stemmen is momenteel al mogelijk. Tevens is het mogelijk uw mening te laten horen door te reageren op dit artikel.

Oversteken N348 moeten dicht!

 • Oneens
  (57%, 73 stemmen)
 • Eens
  (43%, 54 stemmen)

Totaal aantal stemmers: 127

Laden ... Laden ...
Foto's 2
Nieuwe poll: Oversteken N348 moeten dicht! - Foto: Robin Duteweerd
Foto: Robin Duteweerd
Artikel delen:
Reacties 10
 1. Nee hoor hij hoefd niet dicht, mensen moeten nu eenmaal beter hun ogen gebruiken.
  En in calculeren hoe hard ze er rijden .
  😀

 2. inderdaad!!

  Wie is altijd de schuldige ? die oversteekt.. dus let neit op.. moet ik daarvoor boeten om kilometers om te moeten fiesten na mn werk ?

 3. Stoplichten plaatsen?
  Die is gek..
  De mensen die oversteken moeten beter uitkijken of het wél of niet kan.
  Stoplichten zorgt alleen maar voor meer file’s..

 4. Ohja !

  Laat de provincie de bermen langs deze toch al gevaarlijke weg eens vaker uitmaien ! zo heb je 10000000000000x meer zicht op de weg.. net zoals de raar geplaatste borden waardoor je een erg grote dode hoek krijgt…

 5. er word ook nooit gekontroleer op de snel heid moet je maar eens kijken hoe hard ze rijden ter hoogte van dalmsholte en niet tevergeten het inhaalen

 6. Wordt er nooit gecontroleerd Klaas? Dan vraag ik me af waar die bon vandaan kwam die ik onlangs in mijn brievenbus had liggen omdat ik 6 km te hard reed….. Tja en dat inhalen over de doorgetrokken streep blijkt ook menigeen prima te kunnen. Laat ze daar inderdaad maar strenger tegen optreden.

 7. Misschien is het een idee om tunneltjes te maken bij de oversteekplaatsen. Dat kost wel wat, maar weet je zeker dat het niet meer fout gaat bij het oversteken. En in veiligheid mag men van mij best wat investeren 😎

 8. Het kon inderdaad nog wel eens verstandig zijn dat er goed gecontroleerd word voor het inhalen bij doorgetrokken streep. Het is levensgevaarlijk, die strepen zijn er niet voor niets geplaatst. En wat schiet je er uiteindelijk mee op? Dat je voor iemand die voor je rijdt, voor het rode licht bij raalte staat?

  Ik ben van mening dat het afsluiten van de oversteken niet nodig is. Als de mensen die oversteken ook maar goed uitkijken! Het gebeurd te vaak dat mensen denken dat het nog net wel kan. En daar gaat het mis.

 9. Inderdaad Dirk. Dat inhalen scheelt nauwelijks in tijd. Mensen moeten goed uitkijken én (zoals Peter zegt) zou men er inderdaad voor kunnen zorgen dat het overzicht op de oversteekplekken goed is. Het gras netjes gemaaid en de borden op een hoogte waar automobilisten, truckers én het landbouwverkeer er geen last van hebben als ze over willen steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *