Vrijkaarten uitgereikt aan winnaars prijsvraag Pinksterparty

img_0342.jpgSALLAND – De Raalter Pinkster Party prijsvraag is afgelopen. Het goede antwoord was muziekjournalist Leo Blokhuis. De winnaars zijn inmiddels bekend, en hebben allen de vrijkaarten in ontvangst genomen.

De vijf winnaars zijn uit alle inzenders getrokken en hebben door de redactie van Regio Salland twee kaarten overhandigd gekregen. L. Westenenk, M. Tielbeke, S. Stoel, Fam. Braakman en W. Meijer zijn de gelukkigen onder de vele inzenders geworden.

“Zanger Alain Clark zal ook bij de Pinkster Party aanwezig zijn. Onlangs nog kende een vakjury hem een prijs toe, voor beste mannelijke artiest. Wie had de leiding over die vakjury?”. De genoemde prijs van Alain Clark, was de Edison Pop Award, welke de vakjury onder leiding van Leo Blokhuis hem toekende.

‘Slechts’ 85% van de inzenders had het goede antwoord ingestuurd. Onder de foute inzenders zat onder andere presentatrice Sophi Hilbrand, en 3-FM muziekredacteur Tijs van Liemt, welke beiden niet in de jury zaten.

Mocht u niet gewonnen hebben: helaas, maar er zijn nog steeds kaarten! Te koop, dat dan weer wel. Hiervoor heeft u momenteel nog enkele dagen de mogelijkheid, via de website of verkooppunten.

Artikel delen:
Reactie 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *