Wijhese Zwem4daagse vanaf 23 juni bij De Welters in Wijhe

WIJHE – In de week van 23 tot en met 26 juni wordt weer de Wijhese Zwem4daagse georganiseerd. Het spetterende zwemfestijn krijgt het startschot van onder andere burgemeester Ton Strien, WZC erelid, Daan van Zanten en voorzitter van WZC, Gerhard Jansen.

Graag nodigen wij u uit om bij deze gelegenheid aanwezig te zijn op dinsdag 23 juni om 18:45 uur bij Zwembad De Welters in Wijhe.

Op dinsdag 23 juni om 18:00 uur start het inschrijven voor de Zwem4daagse op het zwembad, waarna op 18:45 uur het startschot klinkt. Het feest kan beginnen, want ook dit jaar heeft de Zwem4daagse een programma met sport, spel en entertainment. Zo kunt u tijdens het vier dagen durende evenement genieten van een spectaculair optreden van Percussiegroep Brobando, is er een ballonnen- jongleeract, wordt er weer Rabobank Schat gedoken, kunt u zich weer opgeven voor de WZC Hindernisbaan, worden er diverse clinics gegevens en kunt u volop genieten van livemuziek.

Guiness Book of Records
Niet te vergeten wordt dit jaar een poging gedaan tot het wereldrecord luchtbedliggen voor het Guiness Book of Records. En zo zijn staan er nog tal van activiteiten op het programma van de Zwem4daagse van Zwembad De Welters.

Doet u mee? Kom dan 23 juni om 18:00 uur naar Zwembad De Welters in Wijhe en geef u op!

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *