Timmerweek Heino ook voor kinderen met beperking - Foto: Benne Solinger
Foto: Benne Solinger

Timmerweek Heino ook voor kinderen met beperking

HEINO – Ook dit jaar wordt er voor de basisschooljeugd weer een gezellige en leerzame timmerweek georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers. Net als vorig jaar wordt de Timmerweek gehouden op Park Landgoed Old Heino, aan de Zwolseweg in Heino.

De opening vindt plaats op 6 juli om 9.00 uur met een speciale verrassing. De afsluiting is op donderdagavond 9 juli met een heerlijke BBQ en springkussens.

Dit jaar ook voor kinderen met een lichamelijke handicap
Voor de eerste keer is er dit jaar de mogelijkheid om ook kinderen aan te melden met een lichamelijke beperking en kinderen met een lichte achterstand. Ook voor hen geldt de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar. De gemeente Raalte draagt zorg voor een goed begaanbaar terrein en er is een extra tent waar de kinderen zelf kunnen bouwen aan driedimensionale puzzels over het thema “Vervoer”, of aan een andere opdracht.

Aanmelden
De organisatie verzoekt u vriendelijk zich al aan te melden op zaterdag 4 juli tussen 10.00 en 14.00 uur op Park Landgoed Old Heino, of via de website: www.timmerweekheino.nl. Ook dan kunnen de kaarten het best op 4 juli worden opgehaald, zodat er op maandag, zo snel mogelijk gestart kan worden met bouwen.

Kosten
Weekkaarten kosten: € 12 per kind
Dagkaarten kosten: € 4 per kind
Alleen de donderdagkaart kost: € 5 per kind in verband met de BBQ
Voor minima is het verstandig om even contact op te nemen met de gemeente Raalte, tel: 0572-347799.

Timmerweek tijden
Ieder kind krijgt een persoonlijke kaart, waarop de tijden duidelijk zijn vermeld op de achterzijde. Mocht er een tropenrooster nodig zijn, dan wordt dit op maandag 6 juli bekend gemaakt, op het grote informatiebord.

Consumpties
Voor de kinderen zijn de consumpties gratis. Voor geïnteresseerden en belangstellenden wordt er een kleine vergoeding voor de consumpties (koffie/thee) gevraagd.

Jurering
Ook dit jaar komt er op woensdagmiddag 8 juli een jury langs alle bouwwerken, om deze te beoordelen op diverse onderdelen. De jury bestaat uit: Cor of Hennie Kros, Carla Vonderman, Stefan Benjaminsen en Benne Solinger.

Wanneer er nog vragen zijn, u wilt meewerken als vrijwilliger of er meer informatie over bovenstaande nodig is, neem dan contact op. Telefoon: 06-40706475 of 06-26873766 of via de website.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *