Jan Smit keert terug naar Stöppelhaene

Archief foto, sg1l3645.JPGRAALTE – Drie jaar na zijn laatste optreden in Raalte, keert de Volendamse zanger terug naar Stöppelhaene. Jan  heeft inmiddels een gouden Televizierring, een originele Rembrandt, een TMF Award , een Edison Music Award voor beste zanger van Nederland en enorm veel nieuwe ervaringen aan zijn rugzak toegevoegd.

Ook zijn grote schare fans en aantal succesvolle hits blijven nog altijd groeien. Op donderdag 27 augustus 2009, zal de talentvolle zanger de spits afbijten van een veelbelovende muzikale avond op het Stöppelveld. De organisatie van Stöppelhaene geeft door het contracteren van Jan Smit gehoor aan de enorme vraag van Stöppelhaenebezoekers naar Volendams talent.

Zoals de voorzitter van Stöppelhaene, Theo Ogink, dit jaar al eerder aankondigde: ‘Stöppelhaene 2009 wordt een jaar vol met verassende vernieuwingen.’ Dit geldt ook voor het Stöppelveld. Eerder  werden alle artiesten van het donderdagavondprogramma altijd in één keer door de organisatie van het Stöppelveld bekend gemaakt. Dit jaar was het echter onmogelijk om vóór de start van de kaartverkoop de hele line-up rond te krijgen. ‘Aangezien het in mei nog niet helemaal zeker was of Jan Smit met Stöppelhaene naar Raalte zou kunnen komen, konden wij nog niets met zekerheid zeggen’, aldus Paul Wittenhorst, voorzitter van de Stöppelveldorganisatie. ‘Een aantal jaar geleden waren de kaartjes al gedrukt en moesten Nick en Simon het optreden toch nog afzeggen en dit veroorzaakte veel onrust.’ Het management van Jan Smit heeft het optreden nu eindelijk officieel kunnen bevestigen.

Jan Smit zal om 20:00 uur een optreden verzorgen op het hoofdpodium van het Stöppelveld, waarna Miss Montreal en Ilse DeLange volgen. Don Diablo zal later op de avond een optreden verzorgen in de feestfabriek, terwijl Wolter Kroes en de Sjonnies er een feest van maken in de Sallandse Herberg. Kaarten voor deze muzikale topavond op het Stöppelveld zijn in de voorverkoop voor € 18,- te koop bij Annie Schulten Lederwaren en de VVV/ANWB in Raalte, of te bestellen via www.stoppelhaene.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *