Regio Salland Twittert en Hyved de zomer door!

rs-twitter.jpgSALLAND – Als regionale nieuws website ben je op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Zo ook Regio Salland, die alweer sinds enkele weken te volgen is via Twitter. Tevens is het mogelijk vrienden te worden met Regio Salland, via Hyves. Nu weet u dus zeker dat u de laatste ontwikkelingen op en over Regio Salland weet.

Twitter is een webdienst die een stijgende populariteit kent. Via deze dienst kunnen mensen de rest van de wereld laten weten wat ze op dat moment aan het doen zijn, of wat er bij hun voor gebeurtenissen zijn. Regelmatig wordt Twitter al in het nieuws genoemd, als eerste bron van informatie over bijvoorbeeld een incident. Ook vele bekende personen gebruiken inmiddels Twitter om hun gebeurtenissen te vertellen.

Regio Salland heeft enkele weken geleden de beslissing genomen om zijn nieuws via Twitter aan te bieden. Dit bleek al een groot succes te zijn, want zonder het publiekelijk bekend te maken, kwamen er al vele bezoekers vanaf onze Twitter-pagina op Regio Salland terecht. Het succes van Twitter kennen inmiddels ook collega nieuws websites, zoals RTV-Oost en de Stentor.

Ook Hyves is nog steeds een populaire webdienst. Sinds de recentelijke veranderingen aan de layout, zijn veel mensen weer erg te spreken over vrienden netwerk Hyves. Regio Salland zal (in eerste instantie) aan zijn Hyves vrienden als eerste nieuwe ontwikkelingen laten weten over de website, en tevens de mogelijkheid bieden om met andere bezoekers in contact te komen.

Regio Salland, nu ook als eerste het laatste nieuws via Twiter en Hyves.
twitter.com/regiosalland en regiosalland.hyves.nl

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *