Voor 4 augustus inschrijven voorstellingen Hoftheater

cover.jpgRAALTE – Het programmaboekje van het Hoftheater is in mei 2009 huis aan huis verspreid in de regio Raalte en is verkrijgbaar bij de VVV en andere (culturele) instellingen. Dit heeft al voor vele inschrijvingen gezorgd bij de verschillende voorstellingen.

Wanneer u het programmaboekje nog niet heeft ontvangen, dan kunt u die uiteraard ook nog aanvragen door uw adresgegevens te mailen naar info@hoftheater.nl. Op de website kunt u het hele programma bekijken. Van de meeste voorstellingen kunt u daar ook een voorproefje in de vorm van een filmpje bekijken. U kunt daar ook het voorinschrijvingsformulier downloaden en zelf uitprinten.

Loting op 4 augustus
Inmiddels hebben we al heel wat formulieren binnengekregen. Uit de eerste inventarisatie blijkt dat er flink wat animo is. Wilt u nog in aanmerking komen voor kaarten, zorg dan dat u vóór 4 augustus uw voorinschrijving hebt ingeleverd. Op dinsdag 4 augustus zal het Hoftheater loting toepassen op alle voorstellingen waar te veel inschrijvingen voor zijn.

Tussen 4 augustus en 1 september kunt u nog wel bestelformulieren inleveren, maar komt u niet meer in aanmerking voor uitverkochte voorstellingen waar voor geloot is. Wees er dus vlug bij!

Losse kaartverkoop
Vanaf 1 september start de losse kaartverkoop. Dan kunt u weer direct kaartjes kopen bij de VVV/ANWB of via www.hoftheater.nl. Op die website vindt u dan ook voor welke voorstellingen er nog kaarten zijn en welke voorstellingen zijn uitverkocht.

Programma
Enkele namen die van september 2009 tot en met april 2010 in het Hoftheater te zien zijn: Höllenboer, Dolf Jansen, Ivo Niehe, Ernesto & Marcellino en Finkers, Zwiekoteboebo, Carel Kraayenhof, Cuby and the Blizzards, Nathalie Baartman, Kees Torn, Liesbeth List, Eric van Sauers, Leoni Jansen, The Dutch Eagles, Ellen ten Damme, Enge Buren, Mathilde Santing, Peter Faber, Purper, Wipneus & Pim, Margriet Eshuijs, Van Dik Hout, Adje, Daniël Lohues, Op Sterk Water, Frank Groothof en nog vele anderen.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *