Stöppelhaene: ROJA 2009 winnaars bekend gemaakt

logo_stoppelhaene_rgb_(c).jpgRAALTE – Drie trotse winnaars tijdens de ondernemersmiddag van Stöppelhaene. Toen werden namelijk de winnaars van de Raalter onderneming van het Jaar 2009 bekend gemaakt.

In de categorie Handel, Industrie en Dienstverlening is Bepacom B.V. de winnaar
Bepacom is een zeer innovatief en specialistisch bedrijf. Doorlopend is men bezig met het ontwikkelen van nieuwe systemen. Tevens heeft het bedrijf een goede (andere) visie op de manier van bouwen. Naast dat Bepacom een innoverend en goedrenderend bedrijf is, is een belangrijke reden van zijn uitverkiezing de maatschappelijke betrokkenheid van directeur Willy Kemper en Bepacom B.V. Zo wordt er op vele manieren gesponsord in de Raalter samenleving. Denk hierbij aan Stöppelhaene, R&B en Sv Heeten.

In de categorie Detailhandel is Robby’s Snacks de winnaar
Menig Raaltenaar, ook buiten Raalte-Dorp, vindt die kwaliteit voldoende reden om Robby’s Snacks te kunnen blijven vinden. De goede kwaliteit wordt bevestigd door de uitgebreide controles die er door verschillende instanties worden gedaan en waar ze iedere keer als de beste worden beoordeeld. Dat kwaliteit bovenaan staat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat Robby eigenlijk niet tevreden is over de kwaliteit van fabrieksbroodjes. Daarom bestellen ze de broodjes bij de plaatselijke Echte Bakker.

In de categorie Agrarisch zijn Coen en Cindy Bosch de winnaar
Coen en Cindy hebben een biologisch varkensbedrijf (zowel fokken als mesten). Het bedrijf is al generaties lang in bezit van de familie; de voorgaande generatie heeft al besloten om volledig op de biologische varkenshouderij over te gaan. Coen en Cindy hebben dit in 2002 overgenomen en verder uitgebouwd. Het bedrijf heeft binnen zijn categorie het grootste aantal fokzeugen in Nederland. Coen en Cindy hebben hun bedrijf meerdere malen beschikbaar gesteld voor open dagen e.d., waarbij soms wel tot 1000 bezoekers zijn geteld.

Deze ondernemers bezitten de juiste mix van idealisme en ondernemerschap wat hen tot een terechte winnaar maakt!

Lees meer artikelen over:
Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.