Ernstig ongeval tijdens Hellendoorn Rally - Foto: Voorbijganger
Foto: Voorbijganger

Ernstig ongeval tijdens Hellendoorn Rally

LUTTENBERG – Tegen kwart over negen zijn er tijdens de Hellendoorn Rally tussen Luttenberg en Hellendoorn een ernstig ongeval twee zwaargewonden gevallen. Brandweer van Luttenberg en Hellendoorn zijn ter plaatse, evenals ambulance en politie. Een traumahelikopter werd ook opgeroepen, maar hoefde niet ter plaatse te komen.

De gewonden van dit eenzijdige ongeval zijn de bestuurder Bert van Losser en navigator Marc Holtman van een wagen die meedeed aan de rally. Marc werd met een gebroken sleutelbeen vervoerd naar het ziekenhuis in Zwolle. Bert van Losser moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Tegen kwart voor elf vertrok hij met een ambulance onder begeleiding van politie motoren.

Alle toegangswegen tot het terrein waren geruime tijd afgezet door politie en verkeersregelaars. Toeschouwers werden ter plaatse weggestuurd. De Hellendoorn Rally is tevens vooralsnog afgelast.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. poeh dat ziet er uit als een zware klapper ๐Ÿ˜ก ik hoop maar dat ze er zonder blijvend letsel uit komen. Sterkte voor de rijder, navigator, het team en uiteraard ook familie en vrienden.

  2. Aha, dus daarom stikte het van de politie bij afslag Haarle. Ik zou bijna gaan hyperventileren door al die blauwe zwaailampen. `t Is inderdaad te hopen dat het met de coureur en navigator goed gaat komen.

  3. jammer dat er zo iets weer moet gebeuren ๐Ÿ˜ก

    veel sterkte er mee hopen dat het morgen een mooie rally dag word voor rijders en toe schouers

    grt stefan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.