Tweede omroepkrant geeft inzicht in RTV-Raalte - Foto: PR
Foto: PR

Tweede omroepkrant geeft inzicht in RTV-Raalte

RAALTE – Een aantal malen per jaar brengt RTV Raalte een omroepkrant uit. De krant heeft als oogmerk mensen beter kennis te laten maken met de plaatselijke radio en tv station en natuurlijk om de vrijwilligersomroep meer naamsbekendheid te geven.

In de tweede krant, die deze week in de gemeente Raalte is verspreid, is er dit keer een donateursactie opgenomen. Dit omdat geld een belangrijk middel is om RTV Raalte ook de komende jaren in de lucht te houden en eventueel nog te verbeteren. De vrijwilligers en het bestuur hopen dat velen hieraan gevolg willen geven en RTV Raalte ook financiëel willen steunen.

Het voorwoord in de tweede Omroepkrant is dit keer geschreven door burgemeester Piet Zoon. Natuurlijk wordt er in de krant beschreven hoe een programma uiteindelijk op tv of radio komt.

RTV Raalte doet haar best ook de de jeugd steeds meer te betrekken bij de omroep. Na Ertegenaan 1 en 2 (gemaakt door Lars Henning) dat momenteel ook op een ander plaatselijk station wordt uitgezonden, komt er binnenkort “Hotel PapaRazzi” (door Lars Henning en Hennie Fiet).

De omroep doet steeds meer, de 4 technici vertellen erover in de krant. Dorpsdichter Benne Solinger, die analfabeet op het gebied van techniek is, maakte een gedicht over een AV-Manifestie in Hilversum die hij met technische collega’s bijwoonde.

Al met al een gevarieerd krantje dat de moeite waard is gelezen te worden als je meer van RTV Raalte wilt weten, of misschien vrijwilligerswerk voor een omroep wilt gaan doen.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *