“Lekker crossen door de Broeklandse bossen” - Foto: Broekelo
Foto: Broekelo

“Lekker crossen door de Broeklandse bossen”

BROEKLAND – Er valt op 10 en 11 oktober weer veel te beleven in en rondom de bossen van Landgoed Neppelenbroek in Broekland. Niet alleen voor paardenliefhebbers, maar voor iedereen valt er veel te zien en te genieten.

In en rondom het bos van Broekland is een parcours voor pony’s en paarden uitgezet. ‘Lekker crossen door de Broeklandse bossen’ telt voor zo’n 400 ruiters. Vol overgave crossen zij het parcours van 3 of 5 km. en nemen daarbij een 14 of 18 hindernissen, waarvan o.a. de spectaculaire waterbak. De ruiters gaan vanaf 10.00 uur van start.

Er is een mooie wandelroute uitgezet voor het publiek, die hen veilig langs het parcours en de hindernissen leidt. Voor hen telt dus: ‘Lekker buiten in de natuur, elkaar ontmoeten en ondertussen kijken naar een grandioos spektakel voor pony’s en paarden’. Op een drietal plekken langs het parcours kan uitgerust worden onder het genot van een drankje of een hapje.

Daarnaast wordt er op zondag 11 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een knusse fair georganiseerd, bij de hindernis ‘de waterbak’ (naast de manage van de Horstruiters). Hier kunt u en uw kinderen lekker rond neuzen langs de kraampjes en volop knuffelen met een heleboel boerderijdieren.

Meer informatie is te vinden op de website www.broekelo.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *