Groots Nederlands Artiesten Gala in de Trefkoele Dalfsen

DalfsenDALFSEN – Op zaterdag 21 november staat De Trefkoele in Dalfsen in het teken van het ‘Nederlands Artiesten Gala’. Als de voortekenen zich niet bedriegen, belooft het een muziekfestijn te worden met uitsluitend Nederlandse artiesten.

Een festival organiseren met een lage drempel, zodat iedereen de kans krijgt om een dergelijk muzikaal evenement bij te wonen. Dat was één van de opdrachten, die Jan Schoonhoven van organisatie- en artiestenbureau Mastermind4You zichzelf meegaf bij de start van zijn eigen onderneming. Nu, amper één jaar later, is die opdracht al vervuld.

In tegenstelling tot evenementen als het Mega Piraten Festijn en andere Hollandse Avonden wordt er in Dalfsen echter niet alleen in het Nederlands gezongen. Het mooie van het Nederlands Artiesten Gala is dat het een prachtige mix biedt van zangers en zangeressen die al jaren meedraaien en talenten die net op de deur van de vaderlandse entertainmentwereld kloppen. Zo kan het geschieden dat op één avond grote namen als Danny Christian, Bouke, Dries Roelvink en Glenda Peters de bühne delen met Laura Dik, Patrick van Veen en Yassine.

Kaarten voor het Nederlands Artiesten Gala op 21 november zijn in de voorverkoop voor € 12,50 verkrijgbaar bij Primera in Dalfsen, Attent Wennemars in Oudleusen, Schildersbedrijf Henk van Elburg in Ommen en Boekhandel Nico de Graaf in Nieuwleusen. De entreebewijzen zijn ook online te bestellen via de website www.mastermind4you.nl. Aan de kassa kosten de kaarten € 15.

Artikel delen:
Reactie 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *