Getuigen gezocht: Overval op restaurant van vakantiepark

Politie LogoNIEUW HEETEN – Dinsdagavond (29 december) rond 21.00 uur is er een overval gepleegd op het restaurant van een vakantiepark aan de Holterweg bij Nieuw Heeten. Daarbij werd een medewerkster gedwongen de inhoud van de kassa af te geven.

De overval werd gepleegd door twee mannen. Zij kwamen kort na het vertrek van de laatste gasten plotseling binnen via de achteringang. Ze eisten geld. Nadat ze dat hadden bemachtigd, gingen ze ervandoor.

De mannen, Nederlands sprekend en ca. 1.75 m., droegen donkere kleding en hielden hun gezicht bedekt met een sjaal en de capuchon van hun jas. Hun leeftijd wordt geschat op 20-25 jaar. De hele overval heeft circa vijf minuten geduurd.

De politie is direct een onderzoek gestart. Getuigen die iets gezien hebben wat verband houdt met deze zaak wordt verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via Bel M. 0800-7000. Dit geldt uiteraard ook voor anderen die informatie hebben die kan leiden tot de aanhouding van verdachten in deze zaak.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *