WijGaanFeesten gaat 13 maart opnieuw naar Zak - Foto: PR
Foto: PR

WijGaanFeesten gaat 13 maart opnieuw naar Zak

RAALTE – De organisatie van WijGaanFeesten verteld: “Veel mensen hebben ons de laatste tijd getipt om weer naar Zak te gaan. En als mensen het al aan je vragen dan heb je geen keus meer, daarom hebben we ook besloten om de volgende trip naar Megaclub Zak te gaan”.

“De datum is bekend, zaterdag 13 maart 2010 gaan we er weer een groot feest van maken. De avond staat mede dankzij de sterke line-up al bij voorbaat garant voor een super feest!”.

Op deze avond zullen onder andere Gizmo, Korsakoff en Promo draaien. Maar ook de mensen die hier niet zo van houden kunnen een prima avondje hebben omdat er in Zak genoeg areas zijn met voor ieder wat wils. Zo is er bijvoorbeeld ook een ruimte waar R&B muziek wordt gedraaid. Voor de complete line-up kunnen mensen een kijkje nemen op de website.

De vorige keer zijn er ruim 140 man mee geweest en de verwachting is dat er nu weer minimaal zoveel mensen meegaan. Opstappen is mogelijk in Raalte (politiebureau – 23:00), Heino (cafetaria Plaza – 22:45), Lemelerveld (benzinestation N348 – 23:15) en een tweede bus zal in Zwolle vertrekken om 23:00 aan de achterkant van het station. Als er groepen mensen uit ander plaatsen meewillen, kunnen ze dit laten weten via de website. Er zal dan worden geprobeerd hiermee rekening te houden.

“Zoals mensen van ons gewend zijn kunnen de kaartjes worden besteld op onze website. Ondanks de top dj’s die deze avond zullen draaien is het ons toch gelukt om de prijs per persoon op € 22.50 te houden. Voor dit geld kan men rekenen op het vervoer van en naar Zak en een entreebewijs. We adviseren mensen om op tijd kaartjes te bestellen omdat we denken dat het animo groot zal zijn voor deze trip”.

WijGaanFeesten heeft ook een Hyves pagina waar je de foto’s en video’s van de voorgaande trips kunt bekijken. Daarnaast worden de leden ook op de hoogte gehouden van het laatste WijGaanFeesten nieuws. Onder alle leden van de WijGaanFeesten-Hyves wordt een gratis ticket voor de trip naar Zak verloot. De trekking vindt plaats op 1 maart 2010.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *