Nieuwe hoofdsponsor voor tafeltennisvereniging Effect

MarienheemMARIËNHEEM – Vrijdag 26 februari zal tafeltennisvereniging Effect uit Mariënheem voor het eerst in het nieuwe clubtenue spelen. Speelden zij voorheen in een geel shirt en blauwe broek, vanaf deze week zullen zij aantreden in het nieuwe tenue: een groen/donkergroen shirt met een zwarte broek.

De reden van deze wisseling is dat zij, ondanks de moeilijke economische tijden, toch een nieuwe hoofdsponsor (De Boombouw uit Lemelerveld) hebben weten te vinden. Omdat de oude kleur geel niet bij De Boombouw past, is gekozen voor het nieuwe groen.

Dit seizoen zijn er al meerdere grotere veranderingen geweest binnen de vereniging. Sinds kort hebben zij een extra speelavond in het leven geroepen. Mede met hulp van gemeente Raalte is TTV Effect op de dinsdagavond gestart met als doelgroep de beginnende spelers.

De beginnende jeugd is tussen 18.30 en 19.30 uur van harte welkom en de senioren zijn tussen 19.30 en 21.30 uur welkom. Het doel is niet om de beste van de avond te zijn, maar om op een gezellige en actieve wijze bezig te zijn met de sport. Op deze avond is er trouwens wel goede begeleiding aanwezig die u de beginselen onder de knie kan brengen. Voor de gevorderden is er op woensdagavond een trainer aangesteld.

Indien u geïnteresseerd bent om de sport ook uit te proberen, kunt u op elke gewenste dinsdagavond starten met een gratis vier weken proefperiode. TTV Effect kan u eventueel een batje lenen. U dient zelf minimaal te zorgen voor gymschoenen.

Voor informatie kunt u kijken op de website www.ttveffect.tk of contact opnemen met Ronald Huiskes (ronald.huiskes@home.nl).

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *