Angela Groothuizen met theaterconcert in Hoftheater - Foto: Nick van Ormondt
Foto: Nick van Ormondt

Angela Groothuizen met theaterconcert in Hoftheater

RAALTE – Met ‘Klein’ maakte Angela Groothuizen een mooie, ontroerende muzikale theatershow voor de kleine zalen. Intiem, gezellig en er viel nog veel te lachen ook. In de luwte ontwikkelde Angela dit programma tot een juweeltje.

De cd Melk en Honing, met liedjes uit Klein, werd door publiek en pers juichend ontvangen en stond een aantal weken in de top 100. Het publiek heeft Angela weer ontdekt als zangeres en theaterpersoonlijkheid, na jaren van het tv-sterrendom.

Dit seizoen komt Angela terug met LABEL, een logisch vervolg op Klein. Met de mooiste liedjes uit haar repertoire, aangevuld met nieuwe liedjes, geschreven door onder anderen Rob Chrispijn, Jan Boerstoel, Johan Hoogeboom en Angela zelf.

Vroeger nooit geschikt om bruidsmeisje te zijn, later nooit de prinses in de musical. Op haar twintigste al te oud als tieneridool, te rock-‘n-roll voor theater en te puur voor tv-programma’s. Was het ene label er net af, zat het volgende er alweer op. Niet vast te pinnen die vrouw. Hoeft ook niet, want authenticiteit is ook mooi. Angela zingt door al haar labels heen om haar publiek te omarmen en te ontroeren en heel belangrijk: te laten lachen.

Een muzikale theatershow met prachtige Nederlandstalige liedjes. Angela wordt begeleid door haar vaste vrienden: Jeroen Molenaar op drums en gitaar, Rob Hendriks op bas en gitaar en Eric van de Bovenkamp op piano en toetsen. Het licht is van Kees Meijer en het geluid wordt verzorgd door Hans Bloem.

Zaterdag 6 maart om 20.15 uur in Hoftheater Raalte. Kaarten (€17) zijn beschikbaar via www.hoftheater.nl en de VVV/ANWB in Raalte.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *