Capellenborg Theater Wijhe opent na lange verbouwing - Foto: PR
Foto: PR

Capellenborg Theater Wijhe opent na lange verbouwing

WIJHE – Capellenborg Theater in Wijhe opent zaterdag 6 maart de deuren van zijn vernieuwde en uitgebreide zaal. De (big) band Cool 24 uit Raalte wijdt het verbouwde theater in. Het optreden begint om 20.15 uur.

De verbouwing van de school Capellenborg, waarin het theater is ondergebracht, verliep niet helemaal volgens planning, waardoor het theater niet op 23 januari, maar pas nu op 6 maart zijn bezoekers weer thuis kan ontvangen. Vanwege de verbouwing moest er namelijk dit seizoen worden uitgeweken naar het Langhus in Wijhe en het Holstohus in Olst. Bovendien moesten optredens worden uitgesteld. Dit leed is nu geleden en het resultaat mag er zijn: een grotere zaal met niet 250, maar 350 stoelen en die stoelen zijn ook allemaal nieuw. Daarnaast zijn de foyer en de ontvangstruimte onder handen genomen.

De eer is 6 maart aan Cool 24 om van de heropening van het theater een swingend feest te maken. De Raaltense band onder leiding van dirigent Ton Nieuwkamp treedt op in bigbandbezetting, inclusief zanger en zangeressen. De formatie brengt een breed repertoire: pop, soul, jazz, rock en latin. Om een indruk te krijgen van de nummers die Cool 24 brengt: ze zijn van onder anderen Robbie Williams, Swing out sister, Herman Brood, Jaco Pastorius, Joe Cocker, Aretha Franklin, Quincy Jones, Kiki Dee, Tina Turner, The Jacksons en Jennifer Lopez.

Kaarten (€12) zijn in de voorverkoop te bestellen via kaartverkoop@capellenborgtheater.nl. Aan de kassa zijn ze op 6 maart te koop voor €13. Kijk voor meer informatie over het theater op www.capellenborgtheater.nl en voor nadere bijzonderheden over Cool 24 op www.cool24.nl.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.