Madera Houten Speelgoed uit Lemelerveld opent webshop - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

Madera Houten Speelgoed uit Lemelerveld opent webshop

LEMELERVELD – Afgelopen jaar startte Sabine Tielenius Kruythoff haar bedrijf Speelfeest Madera in Lemelerveld. Grote kans dat u haar, met al haar houten speelgoed, op een van de vele braderieën in de buurt bent tegengekomen. Ondertussen heeft Speelfeest Madera een aantal veranderingen ondergaan.

De naam van het bedrijf is omgedoopt in Madera Houten Speelgoed. “Deze naam schept meer helderheid. Het is nu voor de klant in een oogopslag duidelijk dat hier houten speelgoed gekocht kan worden!”, aldus Sabine.

Madera Houten Speelgoed staat ook komend jaar weer geregeld op braderieën, maar de klant kan nu het hele jaar door houten speelgoed kopen via de nieuwe webshop. Handig, want het speelgoed wordt bij de klant thuis afgeleverd of het kan in Lemelerveld worden afgehaald.

Madera Houten Speelgoed heeft bijna al het speelgoed op voorraad, waardoor ze een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer klanten het speelgoed graag eerst willen zien, voordat ze besluiten om het wel of niet te kopen, kunnen ze uiteraard in Lemelerveld langskomen.

Natuurlijk organiseert Madera Houten Speelgoed nog altijd de speelfeesten. Middagen of avonden waarbij Sabine met veel houten speelgoed bij de klant thuis komt. Nieuw is dat Sabine ook speelfeesten bij haar thuis organiseert. “Klanten worden lekker verwend met een kopje koffie of thee terwijl ik het speelgoed demonstreer. De klant kan lekker achteroverleunen en genieten van al het moois dat voorbij komt”.

“Vervolgens kunnen de klanten het speelgoed uitgebreid bekijken. Gezellig met andere ouders, opa’s of oma’s speelgoed uitzoeken voor de (klein)kinderen!”. De eerstvolgende speelfeesten bij Sabine thuis staan gepland op zaterdag 13 maart en zaterdag 10 april. Beide dagen beginnen de speelfeest om 10 uur. Inschrijven hiervoor kan door een mail te sturen aan info@maderahoutenspeelgoed.nl.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het speelgoed dat Madera Houten Speelgoed verkoopt? Wilt u meer informatie over de speelfeesten? Kijk dan op de website www.maderahoutenspeelgoed.nl.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.