Lemelerveldse fietsster omgekomen op de N35

Politie LogoMARIËNHEEM/HAARLE – Op rijksweg N35 tussen Mariënheem en Haarle is vanochtend een vijftigjarige inwoonster van Lemelerveld om het leven gekomen. Omstreeks vijf voor half acht fietste de vrouw komende vanuit Lemelerveld/Luttenberg over de Veldhuisweg richting Almeloseweg (N35).

Op de parallelweg van de rijksweg reed een 59-jarige automobilist uit Haarle, komende uit de richting Nijverdal. Het vermoeden bestaat dat de fietsster vanaf de Veldhuisweg de Almeloseweg over is gestoken en op de parallelweg in botsing is gekomen met de automobilist.

Bij aankomst van politie en ambulance bleek de vrouw al aan haar verwondingen te zijn overleden. Een onderzoek naar de exacte oorzaak van dit ongeval wordt verricht door de afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie Twente. Om meer duidelijkheid te krijgen wil de politie graag in contact komen met eventuele getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met team Hellendoorn van de politie Twente, te bereiken via telefoon 0900-8844

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *