Trainer Rodha Raalte stapt op

logo_rohda.jpgRAALTE – Trainer Art Langeler is opgestapt bij zondag eersteklasser Rohda Raalte. De trainer heeft zaterdag voor het bekerduel met PH, aan de spelersgroep te kennen gegeven ‘niet gemotiveerd te zijn om de groep te coachen’. Aanleiding waren uitspraken van voorzitter Harry Paauw in de Stentor. Die zei dat het bestuur vorig seizoen eerder een stevig gesprek had moeten voeren met de trainer.

Rohda Raalte degradeerde toen uit de zondag hoofdklasse. Paauw spreekt nu van ‘een zakelijk conflict’ tussen bestuur en trainer. Bij de wedstrijd tegen PH heeft keeperstrainer Paul Reinders de honneurs waargenomen. Rohda Raalte verloor het duel met 2 – 1.

Bron: www.rtvoost.nl

Artikel delen:
Reactie 1
  1. De voorzitter harry pauw is helemaal verkeerd bezig de competitie begint bijna.Als hij toen rohda vorige seizoen na al die verloren duels achterelkaar,toen had hij moeten optreden maar nu niet.Je bent nu bezig met een nieuwe seizoen ik geef de trainer nu groot gelijk dat hij opstapt met zo’n voorzitter valt niet te werken.Die je via de krant de grond intrapt.

    Harry Pauw moet opstappen en dat vind het merendeel van rohda,en dan krijg je ook meer vrijwilliggers terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.