Vechtpartijen bij Stoppelheane in Raalte

sg1l3645.JPGRAALTE – Tijdens het oogstfeest Stoppelhaene in Raalte zijn verschillende vechtpartijen geweest. In de feesttent was vrijdagavond een opstootje waar de politie bij in actie kwam. De groep werd duidelijk gemaakt dat ze niet meer welkom waren op het terrein. Twee van de groepsleden deden dat toch en werden aangehouden.

Diezelfde avond was aan de Brugstraat in Raalte een grote vechtpartij. Om de vechtenden in het gareel te krijgen werd een diensthond ingezet. Die beet een vechtersbaas. Zaterdagavond hield de politie een man uit Enschede aan. Hij mishandelde bij de EHBO-post een man uit Olst. Het was dus afgelopen weekend erg onrustig in Raalte en omgeving.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. waarom moet er op een feest toch geknokt worden?
  Zijn er nu echt mensen om het voor de wel goed gemoederen het feest te bederven blijf dan weg bij z,n feest als je de alcohol de baas wordt.
  Wij hebben in borculo altijd eerste volle weekend van september de septemberfeesten maar,er is weinig of niets aan de hand daar,wordt ook goed gedronken aan drank maar,toch nog weinig gebeurd ik woon,nu bijna 23 jaar in borculo en heb nog niet,een knokpartij meegemaakt en er worden helaas wel versieringen vernield ook door mensen die,een sputter te veel nuttigen helaas.
  Onder die mensen ook volwassen mensen en die,ook zelf al vader zijn zelfs van grotere kinderen en dat,hoort voorbeeld te geven en moeders kunnen er ook wat van bah en je kindje moeten verschonen en ma stinkt naar bier bah.
  Blijf thuis als je je niet kan beheersen of tel tot 10 of drink gewoon fris kan je ook plezier mee hebben.
  Ik denk er veel mensen opgevoed moeten worden door instantie want,ouder hoort voorbeeld te geven en vaak drinken de kids al jong mee snap het niet dat,hoort geen kids te krijgen vind ik zijn het niet waard.
  Drank maakt meer kapot dan je lief is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.