Win kaarten voor Pinkster Party bij prijsvraag Regio Salland - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Win kaarten voor Pinkster Party bij prijsvraag Regio Salland

SALLAND – Het is vanaf nu weer mogelijk om mee te doen met de prijsvraag op Regio Salland. Vrijkaarten voor de Pinkster Party tijdens Ribs & Blues in Raalte zijn er te winnen. Dit jaar zijn er optredens van Rowwen Heze, Ryan Shaw en The Horse Company.

Het enige wat u moet doen om kans te maken op vrijkaarten van de Pinksterparty is het antwoord geven op een eenvoudige prijsvraag. De snelste inzender krijgt drie vrijkaarten, zodat diegene met twee vrienden er een gezellige avond kan van maken. Uit de overige inzenders zullen 6 winnaars worden getrokken, die ieder twee kaarten ontvangen voor dé feestavond tijdens Ribs & Blues.

De Raalter Pinkster Party is zoals elk jaar op de Domineeskamp in Raalte. Voor meer informatie over Ribs & Blues en de Raalter Pinkster Party kunt u kijken op de website van de organisatie: www.ribsenblues.nl.

Wilt u ook kans maken op de kaarten? Beantwoord dan nu de prijsvraag! Inzenden kan tot vrijdagavond 14 mei. Uiterlijk 16 mei krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Doe nu mee met de prijsvraag!

Foto 1
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *