Nieuw programma Hoftheater bekend in Raalte - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Nieuw programma Hoftheater bekend in Raalte

RAALTE – Het is zover: Het nieuwe programma van het Hoftheater voor theaterseizoen 2010-2011 is bekend! Dit nieuwe programma staat uitgebreid beschreven in het programmaboekje dat in de eerst week van mei huis-aan-huis wordt verspreid in de gemeente Raalte.

Tevens is het nieuwe programmaboekje verkrijgbaar bij de VVV/ANWB Raalte en andere (culturele) instellingen in Raalte .

‘Laat je verrassen’

Ook dit seizoen is ‘Laat je verrassen’ de slogan van het Hoftheater en dit is zeker terug te vinden in het nieuwe programma. Verrassende voorstellingen van bekende en onbekende artiesten, grote gezelschappen en solo-artiesten, zullen vanaf september 2010 op het podium in het Hoftheater te zien zijn. Een kleine greep uit de maar liefst 67 voorstellingen:

Sanne Wallis de Vries, Edsilia Rombley, Jörgen Raymann, KNIJN, Pater Moeskroen, De Aanslag, Rick Engelkens & Angela Schijf, Michael Dowdle en Helligen Hendrik. Al met al een zeer divers aanbod van cabaret, kleinkunst, familietheater, muziek, magic, toneel en streektaal.

Voorinschrijving

Het is mogelijk om voorafgaand aan het theaterseizoen kaarten te bestellen voor de voorstellingen. Dit kan via het bestelformulier middenin het programmaboekje. Ook via www.hoftheater.nl kan het bestelformulier worden ingevuld. Op de website staat tevens het gehele nieuwe programma beschreven. De bestelformulieren kunnen tot en met 30 augustus 2010 worden ingeleverd bij het Hoftheater of bij de VVV/ANWB Raalte.

Verwerking

In tegenstelling tot vorig seizoen wordt er dit nieuwe seizoen niet meer geloot, wanneer er een te grote vraag naar kaarten is voor een voorstelling. De verwerking van de kaarten geschiet nu voor alle voorstellingen in volgorde van binnenkomst. Bestellers krijgen stoelnummers toegewezen op basis van de best beschikbare plaats. Er kan geen voorkeur voor een zitplaats worden aangeven tenzij het gaat om speciale plaatsen in verband met bijvoorbeeld een lichamelijke beperking. De toegewezen kaarten worden betaald via een eenmalige machtiging en worden vervolgens thuis gestuurd.

Meer informatie over het programma en het bestellen is ook te vinden op www.hoftheater.nl

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *