Nieuwe trommels voor St. Caecilia uit Raalte - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Nieuwe trommels voor St. Caecilia uit Raalte

RAALTE – Drumfanfare St. Caecilia uit Raalte heeft deze maand 2 mooie nieuwe trommels kunnen aanschaffen dankzij geld van de Telefoongids. St. Caecilia ontving dit geld door een actie van de Telefoongids waarbij de muziekvereniging veel stemmen heeft verworven.

In de zomermaanden van 2009 hield de Telefoongids een campagne waarbij kon worden gestemd op ‘Mijn goede doelen’. Met deze goede doelen werden de sport- en muziekverenigingen uit de omgeving bedoeld, die voor veel mensen belangrijk zijn en een steuntje in de rug verdienen. Iedereen kon stemmen op zijn of haar meest favoriete doel. Het goede doel met de meeste stemmen ontving een mooi geldbedrag.

Helaas heeft drumfanfare St. Caecilia niet de meeste stemmen ontvangen, maar de muziekvereniging is wel in de top 10 terecht gekomen! Hierdoor heeft St. Caecilia toch nog een leuk geld bedrag ontvangen, waarmee de nieuwe trommels zijn gekocht. Deze trommels zijn speciaal aangeschaft voor de jongere leden van de drumfanfare. De jongere tamboers moesten tot kort voorheen met hele zware trommels lopen, die niet geschikt waren voor hun postuur. Loek Maas en Jurgen Nijboer (zie foto), die sinds vorig jaar meelopen met St. Caecilia, mochten tijdens Koninginnedag 2010 voor het eerst in uniform met de nieuwe trommels optreden tijdens de taptoe in Holten. Ze waren hier dan ook erg trots op.

St. Caecilia wil graag iedereen bedanken die destijds een stem heeft uitgebracht op de vereniging en daarmee de vereniging een warm hart heeft toegedragen.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *