Buurtschouw op de Elshof door de gemeente

ElshofELSHOF – Donderdag 20 mei vindt de buurtschouw op de Elshof plaats. Namens de gemeente zijn aanwezig: Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra en Bep Koekkoek van de vakgroep Voorlichting en Communicatie.

Een delegatie van Plaatselijk Belang Elshof loopt mee tijdens de buurtschouw. Verder kan iedereen die mee wil lopen zich aansluiten. Er wordt verzameld om 9.00 uur bij het Buurthuis.

Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Als u punten heeft die mee moeten worden genomen bij de buurtschouw dan kunt u dat doorgeven aan het bestuur van Plaatselijk Belang Elshof of aan de gemeente t.a.v. Bep Koekkoek , Postbus 16, 8120 AA Olst of via mailadres b.koekkoek@olst-wijhe.nl. Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 140570.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *