Kamerlid Eddy van Hijum te gast in Marienheem - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Kamerlid Eddy van Hijum te gast in Marienheem

MARIËNHEEM – Het houdt ons iedere dag bezig: hoe staat het er voor met de N35? Af en toe druppelen positieve berichten binnen vanuit Den Haag, maar soms kan het ook (te) lang stil blijven. CDA Raalte heeft gemeend om dit belangrijke onderwerp nog maar eens bij de kop te moeten pakken.

Op dinsdag 1 juni is Tweede Kamerlid Eddy van Hijum uit Laag Zuthem te gast in Mariënheem. In Gasterij de Kruidentuin houdt hij een bijeenkomst met als titel ‘Samen op de bres voor de N35’.

Van Hijum zal deze avond stil staan bij de stand van zaken en een heldere toelichting geven op de vervolgstrategie van het CDA m.b.t. de N35. De themabijeenkomst begint om 20.00 uur. Op voorhand is het Tweede Kamerlid al bereid om een tipje van de sluier op te lichten.

‘Na jaren van duwen en trekken heeft minister Eurlings onlangs een officieel besluit genomen voor de verbetering van het wegdeel tussen Wijthmen en Zwolle. Dat is een mooie eerste stap, maar we zijn er nog niet. Het CDA is pas tevreden als ook het wegdeel tussen Wijthmen en Wierden op de schop gaat’.

Foto 1
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *