Boekpresentatie Willie Oosterhuis in Raalte - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Boekpresentatie Willie Oosterhuis in Raalte

RAALTE – De bekende TV -presentator, -persoonlijkheid en -programmamaker Willie Oosterhuis heeft een boek geschreven over 15 jaar TV, avonturen en artiesten. Door het muziekprogramma ‘De Regiotap’ en het Mega Piratenfestijn is ‘de deure’ even beroemd geworden als Willie en al die artiesten die er door kwamen.

In het boek verhaalt Willie openhartig over wat hem verbaasde en raakte de afgelopen jaren. Het boek heet ‘Achter de deure’, maar legt de schrijver ook uit wat zich daar allemaal afspeelt? ”Onthullend? Ach, laten we maar zeggen: Het liegt er niet om”, bekent Willie.

De boekpresentatie-show is vrijdag 11 juni 2010 in het Hoftheater in Raalte en zal gepresenteerd worden door een bekende en beruchte, maar vooral kritische TV-journalist. ‘De Koning der Piraten’ en vriend van Willie, Jannes zal het eerste boek in ontvangst nemen. Bekende ‘onderwerpen’ uit het boek geven acte de preseance en De Piratentoppers zullen natuurlijk niet ontbreken. Martin, Harm en Patrick brengen het Nederlandstalige lied.

‘Achter de deure’ staan verrassende verhalen, ‘Achter de deure’ gaat u zien ‘wat u nog niet zag’ en komt u te weten ‘wat u nog niet wist’. De subtitels geven nog meer bloot over de inhoud van het boek.

Moederliefde: De ziekte van Willie’s moeder is een rode draad in het boek.
Media’maffia’: Willie schrijft hoe hij zich behandeld voelt door zijn ex-collega’s van RTV Oost.

Bekend Volk: Oftewel BN’ers. Artiesten als Jan Smit, Jannes, Nick & Simon, Sieneke, Thomas Berge en Wolter Kroes hebben meegewerkt en zelfs geschreven over hun relatie met Willie. In Willie’s verhaal worden meer dan 90 BN’ers genoemd. Mede hierdoor en de sfeervolle foto’s van met name Marita Steggink is het boek een waardevol document geworden.

Willie heeft een ‘ramp’-jaar achter de rug en is daar eerlijk over. Hij was het gezicht van de regionale omroep RTV Oost. Zijn droom om een eigen TV station te runnen spatte uiteen en hij werd, met zijn zakenpartner, zelfs voor het gerecht gedaagd wegens vermeende fraude. Ondertussen ontsnapte hij aan de dood: een aanval op zijn hart werd ‘succesvol’ afgeslagen. In ‘Achter de deure’ is ie daarom niet rancuneus maar openhartig. Willie heeft recht voor z’n raap en eerlijk geschreven over zichzelf, maar vooral over anderen!

Willie’s eerste boek, ‘Achter de deure’ is vanaf zaterdag 12 juni verkrijgbaar in de reguliere boekhandel in Nederland, bij de populaire winkels in de meeste dorpen en steden in Overijssel en via bekende webshops, als bol.com, leonon.nl en achterdedeure.nl. Willie’s eerste boek is onderdeel van de ‘Achter de deure’-trilogie uitgegeven door uitgeverij Leonon Media.

De Willie-trilogie bestaat uit de volgende boeken:
Achter de deure deel 1, Moederliefde, Media’Mafia’ en Bekend Volk. (Dossier ONZE TV)
Achter de deure deel 2, Vaderschap, Bekend Volk en Verraad. (Dossier RTV OOST)
Achter de deure deel 3, Bekend Volk, Fraude en Loatgoan. (Dossier GO PLANET)

Informatie over boekpresentatie & release: Vrijdag 11 juni 2010 in Hoftheater Raalte. Entree bedraagt 11 euro per persoon (incl. boek ‘Achter De Deure’). Zaal open op 20.00 uur, en de show is van 20.30 – 21.30 uur. Kaartreservering via willie@achterdedeure.nl.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. hoi willie ik heb je in raalte gezien met de muziek estafette in raalte toen je langs kwam bij de melodies van de op treden kijken gr christel

  2. grote vriend ik sprak je bij de jumbo in dedemsvaart en kreeg kaarten van je ik heb ook al wat meegemaakt en weet wat verdriet is en als ik jou zie denk ik vaak aan mij zelf proberen wat van het leven te maken altijd positief in het leven staan laat de mensen de zon weer zien al heb je het zelf soms zwaar jij bent een voorbeeld voor veel mensen de zon laat de kop niet hangen maar geniet en maak er wat van al valt het soms niet mee je staat altijd klaar voor een ander en laat mensen weer leven willie ik spreek je nog wel groeten je maot ha ha

  3. hebben ze die schreeuwbek eindelijk van de tv geschopt heeft wel lang geduurd bij tv oost voor dat ze hem zat waren maar toch eindelijk een zegen toch.
    maar brengt dan toch ook nog een boek uit dus nu kun je die bullshit nog lezen ook nou daar zullen busladingen op afkomen?

    RTV OOST bedankt eindelijk verlost Lemmy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *