Genomineerden Raalter Onderneming van het Jaar bekend - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Genomineerden Raalter Onderneming van het Jaar bekend

RAALTE – De organisatie van de Verkiezing Raalter Onderneming van het Jaar heeft de genomineerden voor deze verkiezing bekend gemaakt. De volgende ondernemingen maken kans op deze eervolle onderscheiding.

Categorie Detailhandel
– Ambachtsbakker Wim Blom te Heino
– Bloemen Korbeld te Raalte
– Brasserie De Haenehof te Raalte

Categorie Handel, Industrie en dienstverlening
– Bouwbedrijf Vosman BV te Raalte
– Van den Berg Beton BV te Raalte
– Vital Centre te Raalte/Heino

Categorie Agrarisch
– Maatschap Brilman te Heino
– Maatschap Reimert-Langkamp te Mariënheem
– Edwin Tijs te Luttenberg

Vóór 1 juli jongstleden konden de ondernemingen worden aangemeld om een kans te maken op de titel Raalter Onderneming van het Jaar 2010. Een deskundige jury, onder leiding van notaris mr. M.M.M. Oors, heeft de aangemelde bedrijven beoordeeld en hieruit een zorgvuldige selectie gemaakt van 9 ondernemingen die strijden om de titel “ROJA 2010”.

Belangrijk bij de selectie van de 9 kandidaten is dat de ondernemers zich in positieve zin weten te onderscheiden. Hierbij kan gedacht worden aan een in het oog springende prestatie, bijzondere maatschappelijk en/of sociale betrokkenheid, innovatieve ontwikkelingen, milieubewustzijn, het vergroten van de bekendheid van Raalte, klantgerichtheid etc. De jury zal bij elk van de kandidaten een bedrijfsbezoek doen om te kunnen beoordelen wie de uiteindelijke winnaars zijn.

De uitreiking van de Raalter Ondernemingen van het Jaar (ROJA) vindt plaats tijdens de ondernemersmiddag van Stöppelhaene op vrijdag 27 augustus van 16.30 uur tot 19.30 uur in de Sallandse Herberg op het Stöppelveld. De Stichting Stöppelhaene Raalte en de gemeente Raalte nodigen hierbij alle ondernemers en belangstellenden uit de gemeente Raalte van harte uit om bij deze feestelijke uitreiking aanwezig te zijn. Uiteraard is er deze middag voldoende gelegenheid om te borrelen en te netwerken.

Lees meer artikelen over:
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *