Showkorps Amicitia begint met nieuwe opleidingen - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Showkorps Amicitia begint met nieuwe opleidingen

BOERHAAR – Na een druk voorjaar en een welverdiende vakantie beginnen bij Amicitia de muzieklessen en repetities weer. Er is bij de verschillende onderdelen nog lesruimte beschikbaar. Amicitia biedt de volgende mogelijkheden: Blokfluitles met AMV (algemene muzikale vorming) onder leiding van Aag Kramer, Minirette en majorette opleiding onder leiding van Cindy Kreileman, slagwerkles/drumles onder leiding van Michel Schreuder en een opleiding voor een blaasinstrument onder leiding van Benno Reinders.

Amicitia biedt professionele opleidingen door gediplomeerde leiding tegen een laag lestarief.

Het showkorps begint donderdag haar seizoen door deelname aan de optocht tijdens Stoppelhaene in Raalte en zaterdagmiddag verzorgen zij een showoptreden tijdens de taptoe bij het Emsterfeest in Emst. Binnenkort kunt u Showkorps Amicitia ook in Wijhe weer bewonderen tijdens de Diekdaegen. Zij zullen wederom, voorzien van sfeervolle verlichting, deelnemen aan de lampionoptocht op vrijdagavond. Verder zal Showkorps Amicitia op 26 september in Wijhe deelnemen aan het uitgestelde muziekfestival ter gelegenheid van het 1050 jarig bestaan van Wijhe.

Meer informatie over Showkorps Amicitia kunt u vinden op de website: www.showkorpsamicitia.nl, u mag ook bellen met het secretariaat 0570-531812

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *