Losse verkoop van start bij Hoftheater Raalte - Foto: PR
Foto: PR

Losse verkoop van start bij Hoftheater Raalte

RAALTE – Vanaf dinsdag 31 augustus is het weer mogelijk om rechtstreeks via www.hoftheater.nl of de VVV ANWB in Raalte kaarten te kopen voor alle voorstellingen die niet uitverkocht zijn geraakt in de voorverkoop.

Maar na de Stöppelhaene zitten veel Raaltenaren wat krapper bij kas. Vandaar dat het Hoftheater tot 23 september een actie heeft: Bestel nu, betaal pas in 2011.

Losse verkoop
Tot 30 augustus 2010 konden er kaarten worden gereserveerd door middel van het (digitaal) bestelformulier. Vanaf 31 augustus kan weer rechtstreeks worden besteld en betaald (Ideal of eenmalige incasso) via www.hoftheater.nl. Ook verkoopt de VVV/ANWB in Raalte kaarten van het Hoftheater, zowel aan de kassa als telefonisch: 0572 35 24 06. Als er bij een voorstelling nog maar enkele plaatsen beschikbaar zijn, is het mogelijk om met een VVV-medewerker te overleggen wat er nog mogelijk is.

Bestel nu, betaal pas in 2011
Zo direct na de Stöppelhaene kan het zijn dat de Raaltenaar wat krapper bij kas zit. Geen nood, het Hoftheater biedt een oplossing! Op de homepage van de website van het Hoftheater is een speciaal bestelformulier te downloaden. Alle bestellingen die via dit formulier worden gedaan, incasseert het Hoftheater pas in februari 2011.

Wachtlijst
Inmiddels is een dertiental voorstellingen uitverkocht geraakt in de voorverkoop. Op de website staat bij elke voorstelling de verkoopstatus: ‘bestel kaarten’, ‘nog enkele kaarten beschikbaar, bel VVV’ of ‘wachtlijst’. Op de wachtlijst gezet worden, kan door een e-mail met naam- en adresgegevens, de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes te sturen naar info@hoftheater.nl. Het Hoftheater belt op volgorde van plaatsing de mensen die op de wachtlijst staan, zodra er plaatsen vrij komen.

Nog ruim keus
Hoewel er voor een aantal voorstellingen een wachtlijst is, zijn er beslist nog voor vele voorstellingen kaarten verkrijgbaar. Zo kunnen er bijvoorbeeld nog kaarten worden besteld voor bijvoorbeeld: Jambo Afrika (25-09), Diederik van Vleuten (08-10), Jörgen Raymann (16-10), Cesar Zuiderwijk (30-10), Helligen Hendrik (24, 25 en 26 november), Rosenberg Trio (16-01), De Aanslag (23-01), Sanne Wallis de Vries (05-02), Voice Male (12-02), Rapalje (26-02) en Niet Schieten! (17-03), Boer’n Leu (7 april)en vele anderen.

Kijk voor een compleet overzicht van de voorstellingen, filmpjes en recensies op www.hoftheater.nl.

Artikel delen:
Foto 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *