Zuid-Afrikaanse zangeres komt naar Hoftheater - Foto: PR
Foto: PR

Zuid-Afrikaanse zangeres komt naar Hoftheater

RAALTE – Amanda Strydom toert ruim drie weken door ons land met haar liedjesprogramma ‘Vuur in Glas’. Op dinsdag 30 november doet zij het Hoftheater in Raalte aan. In dit programma laat Amanda mensen kennis maken met zowel nieuwe liedjes, als liedjes die al bestonden maar nog niet in Nederland zijn verschenen.

Amanda Strydom
In Zuid-Afrika is zij een superster en zoals ze zelf zegt ‘Volksbesit’. Ze ontving hier tal van onderscheidingen en prijzen. Zover is het hier nog niet, alhoewel steeds meer Nederlanders haar muzikale talent in hun hart sluiten. Na haar succesvolle theatertour ‘Kerse Teen Die Donker’ afgelopen najaar komt Amanda dit seizoen terug met een nieuwe tournee.

Vuur in glas
In haar nieuwe programma vuur in glas laat Amanda haar publiek kennis maken met zowel nieuwe als bekende liedjes. Ondersteund door haar vaste groep muzikanten wisselt zij Afrikaanse fado af met stevige rock en romantische ballades. Zoals de Volkskrant schreef over haar vorige programma: ‘Strydom zingt je recht in het hart’.

Zelf zegt ze over haar nieuwe tournee: “Ik ben me er continu van bewust dat bijna elk lied dat ik in Nederland ga brengen nieuw is, ook al heb ik sommige jaren geleden geschreven. Voor een artiest is het heel stimulerend om die energie te voelen, het voelt als een hergeboorte. Ik ben 54 en plotsklaps voel ik me weer een puber, maar dan wijzer”.

Amanda Strydom is op dinsdag 30 november om 20:15 uur te zien in het Hoftheater te Raalte. Kaarten kosten €19.

Kaartverkoop
Kaarten kopen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of www.hoftheater.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *