Cursus Sallands Gastheerschap krijgt vervolg in Raalte

RaalteRAALTE – De gemeente Raalte, VVV Raalte/Heino en het Sallands Bureau voor Toerisme houden woensdag 1 december het tweede deel van de cursus ‘Sallands Gastheerschap’. Ondernemers en werknemers die actief zijn in de toeristisch-recreatieve en de horecasector kunnen zich aanmelden voor deze cursus.

Deze bijeenkomst begint om 19.15 uur in de Leeren Lampe in Raalte.

Het eerste deel van deze cursus is in het voorjaar van 2010 gehouden. Hierbij stond het thema ‘ken uw gast’ centraal. Nu ligt de nadruk op het vergroten van de kennis van Salland. Een goed gastheer kent immers zijn eigen streek!

Programma
Geert Hannink, voorzitter van de Historische Vereniging Raalte, vertelt u over de geschiedenis van Salland. Agnes Nijmeijer, natuurgids bij IVN, neemt u mee op een reis langs het natuurschoon van Salland. Thea Huisman, directeur van het Sallands Bureau voor Toerisme praat u bij over actuele toeristische ontwikkelingen. Onder de bezielende leiding van Peter Walter (Raalter Ondernemers Verbond) wordt tenslotte uw gebiedskennis aan een test onderworpen.

Aanmelden
Degenen die werkzaam zijn in de toeristisch-recreatieve sector en de horeca in de gemeente Raalte hebben voor deze cursus een uitnodiging ontvangen en kunnen zich tot 24 november aanmelden. Heeft u geen uitnodiging ontvangen en behoort u wel tot de doelgroep? Bel gerust met Sallands Bureau voor Toerisme, 0570-600029 of mail naar promotie@sallandnatuurlijkgastvrij.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *