SCAS-voetbal en Voetbal School in februari 2011 van start - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

SCAS-voetbal en Voetbal School in februari 2011 van start

RAALTE – Met ingang van februari 2011 kan de Sallandse jeugd extra voetbalprogramma’s volgen op de kunstgrasvelden van sportpark Tijenraan in Raalte. Voor 1e jaars VMBO leerlingen start dan namelijk SCAS-voetbal en voor de basisschooljeugd van 6 t/m 12 jaar begint in februari Voetbal School Salland.

Inhoud programma
De inhoud en uitgangspunten van beide programma’s zijn gericht op het aanleren en ontwikkelen van voetbalvaardigheden, afgestemd op de specifieke leeftijd van de deelnemer. Daarnaast besteden de trainingsprogramma’s extra aandacht aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden, zoals zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en omgaan met elkaar. Ook wordt er aandacht besteed aan het leren organiseren van activiteiten.

Naast de voetbaltechnische ontwikkeling neemt de persoonlijke ontwikkeling een belangrijke plaats in. Voor keepers wordt er een speciaal programma ontwikkeld. De trainers zijn KNVB erkend en hebben veel ervaring in de wereld van voetbal en onderwijs.

Het programma van SCAS-voetbal voor 1e jaars VMBO leerlingen van het Carmel College Salland vindt vanaf februari iedere maandagochtend plaats tussen 8.00 en 10.00 uur, voorafgaand aan het reguliere lesprogramma. De trainingen van Voetbal School Salland (voor de jongste jeugd) vinden iedere woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.30 uur plaats.

Informatieavonden
Voor belangstellende deelnemers en ouders van 1e jaars leerlingen van het VMBO is er een informatieavond gepland op woensdag 15 december 2010 in het gebouw VMBO van Carmel College Salland aan de Zwolsestraat in Raalte.

Ouders en belangstellenden voor de Voetbal School Salland voor basisschool kinderen kunnen voor informatie terecht op woensdagavond 5 januari 2011 in het Hoftheater aan de Knapenveldsweg te Raalte.

Beide avonden beginnen om 19.00 uur. Belangstellenden kunnen zich voor één of beide informatieavonden door een e-mail te sturen naar paul.vermeulen@scas-salland.nl. Vermeld hierin bij welke bijeenkomst u aanwezig bent en met hoeveel personen.

Overige informatie
Aanvullende informatie over het opleidingsprogramma, de kosten etc. kunt u nalezen op www.scas-salland.nl. Tevens kunnen op deze website de aanmeldformulieren worden gedownload voor SCAS-voetbal en Voetbal School Salland.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *