Genomineerden bekend voor Sportgala Raalte 2011

Genomineerden bekend voor Sportgala Raalte 2011

RAALTE – Op vrijdag 14 januari 2011 vindt het Sportgala Raalte plaats in het Hoftheater in Raalte. Uit alle aanmeldingen heeft een vakjury de genomineerden voor de sportverkiezing gekozen in de categorie sportprijs individueel en sportprijs team. De gemeente Raalte huldigt deze avond ook de Sportkampioenen 2010.

De genomineerden van de Sportverkiezing zijn:
– Sportprijs individueel: Joy Goedkoop, Edwin Ophof en Jan Smeekens
– Sportprijs team: GIBO Groep/Kwiek dames 1, biljartteam M.K.V. Raalte 4 en SV Raalte voetbal dames 1
– Stemmen op sportprijs individueel en team

Iedereen kan tot 7 januari via de website www.raalte.nl/sport op de kandidaten stemmen in de categorieën ‘sportprijs individueel’ en ‘sportprijs team’.

De vakjury die bestaat uit Henny Nijboer, Michel Marsman, Wout Wagenmans, Herman Holtmaat en Tineke Jansen, kiest zelf de winnaar van de vrijwilligersprijs en de aanmoedigingsprijs jeugd. Op 22 december worden de genomineerden in deze twee categorieën gepubliceerd. Tijdens het Sportgala wordt de uitslag van de sportverkiezing bekend gemaakt.

Huldiging Sportkampioenen
De gemeente Raalte huldigt deze avond ook de Sportkampioenen 2010. Sportverenigingen kunnen een sporter of sportteam nog tot 1 januari 2011 aanmelden voor de huldiging tijdens het Sportgala.

Meer informatie is te verkrijgen via www.raalte.nl/sport of bij sportconsulent Maarten Paalman, afdeling Sport, gemeente Raalte, 0572-347950 of sport@raalte.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *