Nieuwe sportgroepen voor volwassenen bij Zozijn Raalte

Nieuwe sportgroepen voor volwassenen bij Zozijn Raalte

RAALTE – Vrijdag 14 januari start Zozijn met twee nieuwe sportgroepen voor volwassenen met een beperking onder leiding van docente Marijke Bos. De lessen beginnen om 13.30 en 14.30 uur in het dag- en dienstencentrum van Zozijn aan de Kemphaan 25, Raalte.

Volwassenen met een beperking uit Raalte en omgeving kunnen meedoen met deze sportlessen. Het lesprogramma wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. De eerste sportgroep start om 13.30 uur voor mensen die kunnen lopen. De tweede groep start om 14.30 uur en is bestemd voor mensen die minder mobiel zijn. De sportlessen kosten € 3,50 per keer. Vrijdag 14 januari start een serie van tien wekelijkse lessen.

Deze lessen zijn een vervolg op de zumba-lessen waarmee in april 2010 het programma ‘Zozijn bewéégt mensen!’ van start is gegaan. Het project ‘Zozijn bewéégt mensen!’ is een onderdeel van het sportstimuleringsprogramma ‘Zo kan het ook!’ van de landelijke sportbond Gehandicaptensport Nederland. De gemeente Raalte ondersteunt dit project vanwege een actief stimuleringsbeleid voor mensen met een beperking.

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Carin Rensen, projectleider ‘Zozijn bewéégt mensen!’. Haar e-mail is c.rensen@zozijn.nl en haar telefoonnummer is 0571-26 84 64.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *