Muzikaal feestje met CCC Inc. in Hoftheater - Foto: PR
Foto: PR

Muzikaal feestje met CCC Inc. in Hoftheater

RAALTE – De band CCC Inc. toert weer en op zaterdag 22 januari toeren Ernst Jansz, Joost Belinfante, Huib Schreurs, Jaap van Beusekom en Jan Hendriks naar het Hoftheater om een concert te geven. Het publiek kan tijdens de pauze en na het concert van CCC Inc. genieten van de band What’s up Doc?.

CCC Inc.
In 1967 wordt CCC Inc. opgericht in Amsterdam. De band speelt dan nog voornamelijk folk en blues-muziek en wordt enige tijd geboekt door Lennaert Nijgh. Rond 1969 krijgt CCC haar bekendste bezetting: Joost Belinfante, viool, zang; Jaap van Beusekom, banjo, zang; Ernst Jansz, wasbord; Jan Kloos, gitaar; Appie Rammers, bas en Huib Schreurs mondharmonica.

CCC Inc. is misschien wel de meest legendarische band van Nederland. De vijfmans formatie, onder wie de drie Doe Maar-leden, was vanaf de oprichting succesvol in het clubcircuit en wordt huisorkest van Paradiso, de Melkweg en de Kosmos.

De pers over CCC Inc: “CCC Inc. is na al die jaren nog steeds de beste folk- en americanaband van Nederland”, NU.nl

CCC Inc. is op zaterdag 22 januari om 20:15 uur te zien in het Hoftheater te Raalte. Kaarten kosten € 18,00.

What’s Up Doc?
Behalve van de muziek van CCC Inc. kan het publiek op deze avond ook genieten van live-muziek van de band What’s Up Doc?. In de pauze en na de afloop van de voorstelling spelen zij swingende muziek in de foyer.

What’s Up Doc? Zijn doorgewinterde musici, kennen het podium en spelen al meer dan 40 jaar samen. Ze hebben elkaar gevonden in de entertainment. What’s Up Doc?: “Het gaat niet om ons, onze groep of dat wij zo goed spelen, het gaat simpelweg om ‘entertainment en gastvrijheid’”.

Kaartverkoop
Kaarten kopen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of www.hoftheater.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *