Middelbare Meiden (en mannen) in het Hoftheater - Foto: PR
Foto: PR

Middelbare Meiden (en mannen) in het Hoftheater

RAALTE – Middelbare Meiden komen op vrijdag 21 januari naar het Hoftheater. Zij zijn hier te zien met de voorstelling ‘Een Illusie Rijker’. In dit cabaretprogramma wordt het publiek een spiegel voorgehouden. Deze show is herkenbaar voor zowel middelbare mannen als vrouwen.

Een Illusie Rijker
Cabaretières Annemarie Henselmans en Hanny Kroeze hebben zich voorgenomen samen de zolder leeg te maken. Al snel blijkt dat wat de één weg wil gooien voor de ander een dierbare herinnering is. Elk voorwerp heeft zijn eigen verhaal. Deze voorstelling is een aaneen schakeling van gekke, maar ook ontroerende conferences en liedjes.

‘Uitnieuws’ over ‘Een Illusie Rijker’: “Gelukkig was de bulderende mannenlach, naast de ‘doelgroep’, ook vaak te horen uit de zaal”.

Middelbare Meiden
‘Een Illusie Rijker’ is het derde programma van Middelbare Meiden. De cabaretières Annemarie en Hanny en de musici Rob Roeleveld en Rob Hogenkamp, zijn met elkaar goed voor meer dan honderd jaar cabaretervaring. Met een Pall Mall Exportprijs, een Louis Davidsprijs en een Edison hebben zij hun sporen in de theaterwereld al ruimschoots verdiend.

‘Een Illusie Rijker’ is op vrijdag 21 januari om 20:15 uur te zien in het Hoftheater te Raalte. Kaarten kosten € 16,00.

Kaartverkoop
Kaarten kopen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of www.hoftheater.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *