Aanmeldingen Burgernet Raalte boven gemiddelde

Aanmeldingen Burgernet Raalte boven gemiddelde

RAALTE – De aanmeldingen voor Burgernet in de gemeente Raalte blijven binnenstromen. Tien dagen nadat de wervingsbrief bij ieder huishouden op de deurmat viel, staat de teller op ruim 2.000 aanmeldingen. Dit betekent dat 5,5% van de inwoners in de gemeente Raalte zich al heeft aangemeld voor dit initiatief van de gemeente Raalte en de politie.

Blijf aanmelden
Burgemeester Piet Zoon is erg enthousiast over het aantal aanmeldingen: “Wij zitten nu al ruim boven het landelijk gemiddelde van 4,7%. Als de politie op 1 februari een Burgernetactie start zijn er in de gemeente Raalte veel extra ogen en oren die de politie kunnen helpen. Toch wil ik alle inwoners die zich nog niet hebben aangemeld, vragen dit alsnog te doen. Dat kan via de website, www.burgernet.nl

Inzet van Plaatselijk Belang
Burgemeester Piet Zoon heeft de verenigingen van Plaatselijk Belang tijdens speciale bijeenkomsten gevraagd Burgernet onder de aandacht van de inwoners te brengen: “Voor mij is Plaatselijk Belang een belangrijk medium om in contact te komen met de inwoners van onze kernen. Alle verenigingen van Plaatselijk Belang hebben beloofd Burgernet te promoten. De resultaten lijken nu al zichtbaar te zijn.”

Werknemers
Naast inwoners zijn ook mensen die in de gemeente Raalte werken welkom als deelnemer aan Burgernet. Die willen we vooral via de ondernemersverenigingen benaderen. Ook zij kunnen zich aanmelden via www.burgernet.nl.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *