Gezinnen gezocht voor Care4Kids Event Heino - Foto: Nico Basten
Foto: Nico Basten

Gezinnen gezocht voor Care4Kids Event Heino

HEINO – Care4Kids Event Heino zoekt gezinnen met een zorgvraag uit heel Nederland die in aanmerking willen komen voor een gratis verwenweekend. Het betreft gezinnen die normaal niet op vakantie kunnen doordat één gezinslid een beperking heeft of ziek is.

De stichting Residentiële & Ambulante Zorg (RAZ) houdt het Care4Kids Event Heino dit jaar van 30 september tot en met 3 oktober.

Alle zorggezinnen verblijven tijdens het weekend op Landgoed Old Heino, in de aangepaste bungalows van Care Holidays Heino. Vrijwilligers in de zorg van de stichting RAZ bieden hier zo nodig 24-uurs zorg en verpleging aan de ouders en kinderen. Verder is er een activiteitenprogramma en zijn alle maaltijden geheel verzorgd.

Het Care4Kids Event Heino vindt dit jaar voor de derde keer plaats. In 2009 en 2010 namen in totaal al 53 zorggezinnen uit heel Nederland deel aan het gratis weekend. Er blijkt een grote behoefte aan het zorgweekend, want de stichting RAZ krijgt steeds meer aanmeldingen.

Gezinnen met een zorgvraag en met minimaal één kind, die in aanmerking willen komen voor het verwenweekend van dit jaar, kunnen zich tot 1 mei 2011 zelf opgeven of door derden worden opgegeven. Een aanmeldingsformulier is telefonisch aan te vragen via (088) 328 00 40 of te downloaden via www.care4kidsevent.nl.

Sponsoring
Daarnaast zoekt de stichting RAZ sponsors die het weekend financieel willen ondersteunen. Het geld is onder andere nodig voor het maken van ontbijtpakketten, het aanbieden van activiteiten en de huur van een grote tent. Wie een bijdrage wil geven, kan dit overmaken op rekeningnummer 41 ten name van Vrienden van Groot Stokkert te Veessen onder vermelding van Care4Kids Event Heino. Giften zijn aftrekbaar van de belasting (ANBI-verklaring). Voor meer informatie over sponsoring van goederen of materialen: mevr. H. Lommers, T (088) 328 00 50 of h.lommers@raz.nl.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *