Sound of the Sixties met The Cheetahs in Boskamp

Sound of the Sixties met The Cheetahs in Boskamp

BOSKAMP – Bar-Café Ruimzicht te Boskamp start op zondagmiddag 6 februari met een serie van 4 sixties muziekmiddagen. De bands die geprogrammeerd zijn komen uit de stal van de Deventer Stichting Sixties Alive.

Daarnaast wil uitbater Etien Brouwer de plaatselijke artiesten en/of bands een podium bieden door hen een gastoptreden aan te bieden. Wie dit is wordt kort tevoren bekend gemaakt. De Rock ’n Roll, Indo Rock en Countryband The Cheetahs treedt als eerste op in Ruimzicht, het maandelijkse trefpunt voor gezellige mensen, muziekje, oude bekenden, oude en jonge liefdes en danslustigen.

Vanaf 1959 tot 1967 waren The Cheetahs één van de meest gevraagde bands voor theatershows en dansavonden in Oost-Nederland. Ooit begonnen als een Deventer schoolband hebben de 5 musici in 1999 hun instrumenten weer opgepakt ter voorbereiding van het reünieconcert “Deventer Sixties Alive” (nu alweer 10 jaar geleden) voor meer dan 3000 toeschouwers. Sindsdien worden regelmatig optredens verzorgd voor Sixties evenementen, feesten en dansavonden. The Cheetahs bestaan uit: Joop Klunder: Keyboard, Lammert Vanmarcke: Basgitaar, Wil Evers: Gitaar en Zang, Jannes Peters: Solo Gitaar en Jan Lueks: Drums. Kijk voor meer info op www.sixtiesalive.nl.

Sixties Alive Olst is gratis toegankelijk en is van 15.00 tot 18.00 uur. Organisatie en locatie: Bar-Café Ruimzicht, Eikelhofweg 9, Boskamp. Zie ook www.ruimzicht.eu.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *