Voetbal School Salland heeft nu een eigen outfit - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Voetbal School Salland heeft nu een eigen outfit

RAALTE – Alle E-, F- en D- spelers + de trainers van Voetbal School Salland (VSS) hebben sinds deze week een voetbaloutfit behorend bij de Voetbal School. Dit outfit bestaat uit een trainingspak met t-shirt, broekje en kousen. Afgelopen woensdag (23 februari) mochten de jongens en meisjes de nieuwe kleding voor het eerst aan, tijdens speciale wedstrijdjes.

Deze wedstrijden waren georganiseerd in het kader van de cursus Pupillenscheidsrechter bij Rohda. Dertig toekomstige scheidsrechters hadden zich opgegeven voor de cursus, die werd gegeven door scheidsrechter Erik Braamhaar. Deze scheidsrechters in opleiding konden tijdens de wedstrijden van VSS hun vaardigheden tonen. De 26 jongens en meisjes van de voetbalschool zorgden voor een aantal spannende partijtjes.

Intersport Schutte uit Raalte sponsorde de kleding van Voetbal School Salland, in combinatie met enkele mede-sponsoren, waaronder tekenbureau Alferink. Organisaties en bedrijven die het initiatief graag ondersteunen, kunnen contact opnemen met de voetbalschool via peter.reumer@scas-salland.nl.

Kijk voor foto’s van de nieuwe kleding en van de wedstrijden op www.scas-salland.nl.

Foto's 2
Voetbal School Salland heeft nu een eigen outfit - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *